A tűzben égő embergyomor táplálkozási szokásokkal megszelídült génszörnyei(?)

Tixi humanoid Földlakó emberrokonai, de még sok más ember is Tixi környezetében szokott panaszkodni, hogy az emberhasukban sokszor éreznek égető tüzet. Az emberorvosi hasszerelők úgy látják, hogy túl sok tüzes emésztőfolyadékot termel az embergyomruk, az égeti a tűzálló falát, és emberhastűz-oltó emberpatikai kémiai tünetelnyomó veszélyes hulladékot szoktak rá felírni. Ezeket sokat kell szedni az emberszájba, mert csak átmenetileg segítenek; és sajnos sokan például azt sem tudják róluk, hogy több Földi év után közömbösséget és feledékenységet okozhatnak az emberagyban. 

Az életellenes szokások, hagyományok
bármi áron való tisztelete és követése helyett
az életbarát életkarbantartásra való áttérés segít!
Az emberhas tüzét máshogy is lehet oltani. Például különleges vizekkel és teákkal, gombanövény jóságos szerekkel. Viszont ezek sem emberhastűz-MEGELŐZŐ szerek, nem csökkentik a tüzes emésztőfolyadék termelődését, és nem erősítik az embergyomor tűzálló falát sem.

Az emberorvosok szerint az emberhastűzre való hajlam a kiszámíthatatlan emberevő génszörnyekkel terjed az egy embercsaládba tartozó emberrokonok között. Hasonlóan, ahogy az embernyaki embermirigy veszélyes tünetei is. És sajnos nincs mit tenni, el kell viselni ezt a kínzó szenvedést. 

Tixinek valahogy mégsincs folyamatos emberhastüze. Pedig neki ez aztán nagyon érzékeny embertesti része, benne találta meg a hetedik érzékét... Igaz, jó régen, amikor körülbelül 20 éve lakott a Föld bolygón,

az emberkezébe került egy érdekes könyv, ami bemutatja az embergyomor alapműködéséhez illő, embergyomorfal erősítő, emberhastűz-MEGELŐZŐ táplálkozási formát

Tixi ezt akkor ki is próbálta, és olyan jól működik nála, hogy azóta is nagyrészt eszerint viszi be az emberhasába az étkeket. Emellett rendszeresen mindenféle egyensúlyteremtő életkarbantartásban is részt vesz. Valamint hosszú Földi évek óta jó messzire elkerüli a mikrobaölő orvosságokat is, amik szintén csúnyán gyengítik az emberhasat.

Azóta eltelt 23 Földi év, és az emberhasa most is teljesen jól működik. Ráadásul elég karcsú is maradt az emberteste, és a déli étkek betáplálása után is elég friss szokott lenni az emberfeje. Sokkal kevésbé megy le az embervér az emberhasába, hogy ott túl sok tüzes emésztőfolyadékot termeltetve küzdjön az életellenesen betáplált étekkel... Természetesen emberhastűz-oltókra sincsen szüksége.

Tixi mindezek után egészen biztos benne, hogy nagyrészt a megtanult buta (táplálkozási) hagyomány-szörnyekkel terjednek ezek a kellemetlen embertesti jelzések az emberrokonok között. Ezekre ő nem szokott csak úgy nagy mellénnyel legyinteni, ahogy sok emberrokona teszi, hanem hipp-hopp változtat, ha valami életbarátabb működési módról tud!


(Az itt olvasható történetek mesék a humanoid Földlakó kvantumdimenzióból; a szereplők és az események emberi valósággal való bármiféle hasonlósága pusztán a tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeesés műve.)

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Búskomorság, vagy valami más? A kvantumkütyü megmutatja

A négylábú nyávogós öreglény és a tünetelnyomó félrekezelős elmúlásterjesztő

Mit utasít vissza a humanoid Földlakógyerek emberhasa? A versenyizgulás kvantum-megszelidítése