Földjárművezetés félelem humanid Földlakónál? Meglepetés: volt, nincs

Tixi humanoid Földlakó egyik rokona, Krixi humanoid Földlakó régebben, néhány Földi éve félt tőle, hogy Földjárművet vezessen - Tixihez hasonlóan. Habár már előtte sikerült megszereznie hozzá az engedélyigazolványt, valószínűleg fiatal humanoid Földlakó korában történt események, például Földjárműcsattanásban szerzett ijedsége miatt mégsem mert közlekedni 4 keréken.

Amikor Tixi ismerkedett a vadonatúj, mindentudó frekvenciás házi kvantumkütyüjével, éppen Krixi humanoid Földbázisán vendégeskedett. Krixi nyitott volt rá, hogy rajta is kipróbálják a kvantumkütyü működését, 

ő a kütyü használatakor indulásként szokásos Elengedés frekvenciaprogramot kapta. 

Ez segít humanoid Földlakóknak és embereknek elindulni kitisztulni az emberlelkükbe beragadt-tartogatott sötét és nehéz bújaiknak-bajaiknak-fájdalmaiknak. 

Tixi néhány Földi nappal később hazatért a saját humanoid Földbázisára. Nagyon meglepődve olvasta Krixi beszámolóját 1 Földi hét múlva, hogy a frekvenciaprogram futtatása óta valahogy elkezdett a Földjárművével közlekedni, ment egyedül bátran. Egyedül fuvarozta a humanoid Földlakógyerekét az embertanodába, és elgurult az emberdolgozdája felé is; félt még ugyan, de kibírta. Pedig a kütyüzést nem is kifejezetten a Földjármű-vezetéses rettegésére kapta... Lehet, hogy pont ez volt legfelül az emberlelki szemetesládájában, ezért könnyű volt onnan kipucolni?

Tixi mindenesetre telekommunkált is Krixinek vissza, hogy nagyon szuper, de csak óvatosan randalírozzon, mert nem szeretné, ha az ő emberlelkén száradna a megalapozatlan vakmerőség.


(Az itt olvasható történetek mesék a humanoid Földlakó kvantumdimenzióból; a szereplők és az események emberi valósággal való bármiféle hasonlósága pusztán a tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeesés műve.)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Búskomorság, vagy valami más? A kvantumkütyü megmutatja

A négylábú nyávogós öreglény és a tünetelnyomó félrekezelős elmúlásterjesztő

Mit utasít vissza a humanoid Földlakógyerek emberhasa? A versenyizgulás kvantum-megszelidítése