Mit utasít vissza a humanoid Földlakógyerek emberhasa? A versenyizgulás kvantum-megszelidítése

Xini humanoid Földlakógyerek körülbelül 7-8 Földi éve lakott a Föld bolygón, amikor egy Földi napon elkezdett fájni az emberhasa, és kereste is a Földlakó Vukot többször. 

Tixi humanoid Földlakó csóválta az emberfejét, hogy így Xini néhány Földi napig nem fog tud járni az embertanodába, amíg jobban nem lesz. És le kell mondani részvételét az embertanodai szövegelős versenyen is, ahová Xini már Földi napok óta készült. Habár Xini nem szerette azt a mondandót, amit a versenyre megtanulásra - gyakorlásra kapott...

A kvantumpaskolás Xini
versenyijedségein,
versenydrukkján is segített

Közben Tixinek gyanús is volt ez az összegörnyedős - Vukos emberhas-fájás, hogy pont ekkor és így jött elő...  

Hm, hm, lehet, hogy Xini izgul a verseny miatt, a szereplést utasítja vissza az emberhasa? 

Szerencsére Xini hajlandó volt Tixinek odaadni a kezét kvantumpaskolásra.

Így Tixi körülbelül egy Földi órán keresztül kvantumpaskolta a szövegelős versenyről eszébe jutó ijedtségeit, megbeszélte vele azokat, például:

  • "Bár mindenki engem néz, mégis anya nagyon szeret engem."
  • "Bár félek, hogy elrontom, hogy nem tudom elmondani, mégis anya nagyon szeret engem."
  • "Bár nem szeretem ezt a szöveget, mégis..."
  • Stb. Stb.

Micsoda meglepetés lett belőle már megint, Xini a kvantumpaskolás közben fokozatosan fellélegzett, elmúlt az emberhasgörcse, a végére sokkal jobban érezte magát. 

Annyira, hogy ki tudott állni a szövegelős versenyen és el tudta mondani a mondandóját. Még nem olyan szépen, ahogy rosszullét nélkül képes lett volna rá, de...

Aztán, mivel a megnyugodott üres emberhasa közben nagyon éhes is lett, falánk módon behabzsolta a versenyen jutalomként kapott csokit. Ezt sajnos a még nem teljesen jól levő emberhasa nem bírta el, és Xini újra kereste a Földlakó Vukot - az embertanoda közlekedőhelyén.


Xini ezt követően többet nem indult ilyen szövegelős versenyen abban az embertanodában, amíg oda járt. Legalábbis nem a saját alap embernyelvén. Egy idegen embernyelven viszont indult, mert az egyik embertanítója nem hagyta, hogy ne induljon; izgalmas mondandókat választottak Xininek, és ő azokkal azt a versenyt több Földi évben meg is nyerte.


(Az itt olvasható történetek mesék a humanoid Földlakó kvantumdimenzióból; a szereplők és az események emberi valósággal való bármiféle hasonlósága pusztán a tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeesés műve.)

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Búskomorság, vagy valami más? A kvantumkütyü megmutatja

A négylábú nyávogós öreglény és a tünetelnyomó félrekezelős elmúlásterjesztő