A kitörni akaró embernyak megszerelése kvantumos porcikaigazgatással

Tixi humanoid Földlakó a Xeri humanoid Földlakógyereknél látott nagyon meggyőző, tünetelnyomó emberorvosilag lehetetlen változások miatt egy szép Földi napon kipróbálta a kvantumos porcikaigazgatós kezelést. 

Itt meg is vizsgálta őt a porcikaigazgatós szakértő barátnője, és kiderült többek között, hogy az embernyakán kitüremkedik az egyik embergerinc-porcikája, nincs a helyén...

Tixinek fogalma sem volt, mi lehet ez és mitől lehet ez. Viszont a porcikaigazgatós embernyak-kezelés nagyon jólesett neki, igazán kellemes volt. 

Tixi elmozdult embernyaki
embergerinc-porcikáin
is segített a kvantumos porcikakimozgatás

Közben és utána furcsa képek villantak be a lelki emberszeme elé egy majdnem 20 Földi évvel azelőtt történt Földjárműcsattanásról, ahol Tixi is a Földjárműben ült. 

Földi tél volt, csúszott az út, menet közben megpördültek rajta a Földjárművel, és nekicsúsztak az előttük megállt másik Földjárműnek. Tixinek ekkor embernyelven ostorcsapás sérülésnek hívott embertesti jelzése keletkezhetett az embernyakán...

Ennek a Földjárműcsattanásnak az emlékével Tixi a porcikaigazgatós kezelés után is foglalkozott, kvantumpaskolt rá, mert még mindig akadtak benne számára ijesztő részletek. De sikerült őket elsimítani.

Ezt követően Tixi azt vette észre, hogy az embernyaka elkezdett jobban mozogni felfelé. Már nem akart kitörni a helyéről, amikor Földi nyarakon hullócsillagokat nézett, vagy amikor a Földbázis mennyezetére világított ki meséket a humanoid Földlakógyerekeinek.

Ez még jobban meggyőzte őt, és ő is elkezdte tanulni és használni ezt a szuper kvantumos porcikaigazgatós kezelést.

 

(Az itt olvasható történetek mesék a humanoid Földlakó kvantumdimenzióból; a szereplők és az események emberi valósággal való bármiféle hasonlósága pusztán a tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeesés műve.)

 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Búskomorság, vagy valami más? A kvantumkütyü megmutatja

A négylábú nyávogós öreglény és a tünetelnyomó félrekezelős elmúlásterjesztő

Mit utasít vissza a humanoid Földlakógyerek emberhasa? A versenyizgulás kvantum-megszelidítése